Vellykket minnerenn og Norgescup i Vardåsen

 

Vårdåsen er snerik og solsikker!NC Parallell

Det hele så litt tvilsomt ut bare noen dager før det skulle være renn – denne gangen en måned tidligere enn vi pleier. Både tirsdg og onsdag var det regn, og lite som tydet på vinter. Heldigvis hadde David og resten av gjengen i bakken gjort en kjempejobb, så det var produsert og lagt opp akkurat nok til at det skulle la seg gjøre.

IMG_1056

Som vanlig var det en god gjeng som stilte opp fredag ettermiddag for å rigge til renn. Det er en god del snø som skal flyttes på, gjerder som skal settes opp og tekniske ting som skal på plass. I år ble vi faktis ferdige på fredag – de siste satt seg i bilen noen minutter over midnatt.

IMG_1057

Mikkel Gunnerøds Minnerenn – lørdag

Så kom vinteren til Asker! I løpet av natten hadde det vel kommet en 15-20 cm, og det snødde tett hele formiddagen. Det er sjelden greit å klage på at det snør, men det hadde passet litt bedre om det kom noen dager tidligere. Mange hjalp til med å ski og måke, så vi fikk startet første omgang kun 30 minutter etter oppsatt tid.

Andre omgang startet til oppsatt tid, og da hadde snøværet gitt seg, og solen tittet frem, så Vardåsen levde virkelig opp til sitt motto!

NC Parallell – søndag

NC Parallell2

Nok en gang skulle vi ha et parallell-renn i Vardåsen. Og for et renn det ble. Selve gjennomføringen av rennet var nær prikkfritt, og vi fikk mange tette og spennende dueller – akkurat slik det skal være. Vi kommer nok til å huske siste run i finaleomgangen mellom Lasse og Sondre, hvor Sondre klarte å slå Sondre med 9 hundredeler.

 

Stor takk til alle som bidro til at

Leave a reply