Skisesongen 2015 – mye å glede seg til!

Vi står nå foran nok en spennende vinter! Vi kan nesten garantere at den blir bedre enn i fjor. Her kommer en oversikt over noe av det vi kan være med på i ski-året som kommer. Det vil selvfølgelig komme informasjon om hvert enkelt arrangement når det nærmer seg, men kryss av i kalenderen allerede nå.

15. oktober – Informasjonsmøte
Vi tar en liten time på Asker videregående skole og snakker om det som skal skje i sesongen.

8.-9. november – Barmarksamling i Asker.
DeIMG_7382t var en suksess i fjor, året før, og jommen året før der igjen også! Vi tør ikke la være, og inviterer alle som en til en slitsom, morsom og sosial helg. Mer informasjon vil komme, men vi slipper nok ikke unna apparatsisten, dansk stikkball, benkehopping og planken.

 

 

20131130-123008.jpg28.-30. november – Klubbtur og sesongåpning
Skiforbundet planlegger sin breddesamling denne helgen, og vi legger vår klubbtur til samme tid og samme sted. Det garanterer masse hyggelige telemark-folk i bakken.

13.-14. desember – NC Parallell Gålå?
Årets Norges-Cup starter allerede i desember. Sted er ikke helt bestemt, men det kan se ut som om det blir Gålå. Det legges opp til to parallell-renn, og da er det garantert å blir morsomt! Og så er jo Gålå et flott sted å være…

10.-11. januar – NC Vardåsen
Dette er vår store dugnadshelg. Det er jo lite som er bedre enn å invitere telemark-norge til Norges flotteste skibakke, og by på stor stemning skapt av mange glade skiløpere i alle aldre. Her er det heldigvis nok å gjøre for alle!

24.-25. januar – Regionsamling Vardåsen
Vi samles i Vardåsen til en hyggelig og morsom helg. Litt renn, mye ski-moro og en sosial ramme vil sørge for at alle blir fornøyd.

Sondre Filefjell6.-7. februar – NM Bakketelemark Oslo
Bækkelaget SK – Ski skal arrangere NM i Wyller. De har veldig lyst til at vi både deltar og hjelper til, og det gjør vi vel… Her blir det klassisk, sprint og parallell for alle aldre.

 

 

6.-8. mars – Alt på ett par ski på Rauland
I samarbeid med Morgedal IL, IL Skarphedin og Bækkelaget SK – Ski inviterer vi til en spennende og litt annerledes breddesamling på Vierli (Rauland). Vi skal bo midt i bakken, og teste ut hvor morsomt det går an å ha det på telemark-ski, enten det er i parken med rail og big-jump, i fjellsiden med feller, på flatmark med kite, i bakken, eller med selvbygget hopp bak hytta på kvelden.

28.-29. mars – NC Åndalsnes
Her blir det bakketelemark med sprintrenn i Skorgedal, og fjelltelemarkrenn i Vengedal dagen etter. I år skal vi kåre den «Ultimate telemarkkjører» – det vil si den som får flest poeng sammenlagt i bakke- og fjelltelemark.

11. april – Galdhøpiggrennet
Tradisjonsrikt renn som garanterer god stemning!

17.-18. april – NC-avslutning og Kjerringi Open
Her blir det sprint på fredagen, og et innholdsrikt renn på lørdagen. Kjerringi Open inneholder fjelltelemark, langrenn, løping og sykling i flott natur og (sannsynligvis) i alle årstider.

Som sagt – det er bare å glede seg!

Leave a reply