Om Hagahogget

Syns du det er gøy å stå på ski? Liker du å gå bortover, oppover og nedover, like gjerne i preparert som upreparerte løyper, alt på ett par ski? Har du lyst til å være med på allsidig skiaktivitet i Vardåsen? Syns du det er gøy med skirenn, og har lyst til å måle krefter med landets beste telemarkkjørere? Alt dette kan du oppleve i Hagahogget Låmlag.

IMG_3012Vi er Norges største telemarkklubb, som i over 20 år har drevet aktivt og målrettet for å fremme telemarksporten lokalt og nasjonalt. Klubben har hatt en rekke løpere som har hevdet seg i norges-cup, på landslag og i verdens-cup. Samtidig satser vi mye på å ha et godt breddetilbud tilpasset alle ferdigheter og ambisjonsnivå. Har du barn som kan tenke seg å prøve telemark, har klubben gratis utlån av ski og støvler til våre yngste medlemmer. Ivrige fireåringer på telemarkski er ikke et sjeldent syn i Vardåsen vinterstid!

For de som ønsker å satse seriøst på bakketelemark, har vi trening to dager i uken i bakken, samt et godt samarbeid med Skiforbundet som arrangerer samlinger og treningsturer gjennom hele sesongen.

Det er et godt sosialt miljø i klubben, og det er mange foreldre som har fått frisket opp gamle skiferdigheter enten i Vardåsen sammen med sine barn på trening, eller på familievennlige klubbturer i løpet av vinteren. I år går første klubbtur til Gaustablikk, sammen med Skiforbundet/Telemarks sesongåpning – der blir det stor skiglede og mange blide telemarkkjørere.

IMG_2802Hagahogget Låmlag har som mål å gi et tilbudet til alle. Vi er et selvstendig idrettslag, og kan derfor holde kostnadene på et fornuftig nivå. Medlemskontingenten er for tiden 250,- pr. år. Deltar du på treningene våre, har vi en treningsavgift på 500,- pr. år. Vi tilbyr også familiemedlemsskap for 500,- pr. år. De minste (opp til ca. 12 år) kan låne ski og støvler av klubben. Vi har ca. 50 par, og vil prioritere de som deltar aktivt på treningene.

Ta kontakt med Bjarne Ringstad (formann) på 996 17 287, eller br@code.no, dersom du har spørsmål, eller rett og slett vil være med!