Dette skjer vinteren 2016

DSC_0055

Her kommer en liten oppsummering av noe av det som skjer denne sesongen for de som er glade i å stå på telemarkski i Asker.

Barmarksamling

IMG_5692

7. og 8. november arrangerer Hagahogget barmarksamling. Lørdag er det variert aktivitet på Asker videregående skole. Vi har fått tak i et meget fantastisk trenerteam: Harald, Anne-Marit og Troels kommer garantert til å sørge for at alle blir utfordret, alle har det gøy, og alle blir slitne.

Klubbtur

4. til 6. desember blir det klubbtur til Gaustablikk. For mange er dette første gang på ski, så vi legger opp til et rolig program. Invitasjon og informasjon kommer straks.

Toppturgruppe

bilde 3

Vi starter opp en gruppe for de som har lyst til å lære mer om toppturer på telemark. Gruppen skal ha ansvar for å arrangere minst to toppturer, kanskje en av dem til Gaustatoppen. De skal også følge med på hva som finnes av utstyr, og hva man bør ha med seg. Det er selvfølgelig lov for alle å være med. Vi kjøper inn et par ski m/feller til utlån.

Siden dette er en helt ny satsing for oss, har du alle muligheter til å påvirke hva vi skal holde på med!

NorgesCup bakke

NM Iver søndag

Her er listen over alle NC-renn i år:
19. desember Geilo
16. og 17. januar i Sogndal (NB: Ny dato)
13. og 14. februar i Vardåsen (NM)
5. og 6. mars i Vrådal
9. og 10. april på Filefjell

Det kommer mer informasjon om alle rennene når tiden er inne.

Dugnader

Det gjenstår litt malejobb i Varmestuen. Endelig dato for neste dugnadsmulighet kommer.

Prepping av ski. Vi har mange ski til utlån, og disse må holdes i orden. Endelig dato er ikke bestemt, men det blir enten 14. eller 21. november.

Gjennomføring av NM er vår store dugnad i år. Her må alle regne med å måtte hjelpe til. Fredag er det rigging, lørdag og søndag trenger vi portdommere, kioskvakt, og en rekke andre ting.

Leave a reply