Det er en spennende sesong vi har foran oss!

Det er en spennende sesong vi har foran oss!

lagbilde-tuxHagahogget i Hintertux

Det er en spennende sesong vi har foran oss! (Detaljert oversikt ligger i slutten av posten – skriv den ut og heng den opp på kjøleskapet!)

Trening

barmarkVi er godt i gang med barmarkstreningen som vil gi oss et godt utgangspunkt for skiaktivitet til vinteren. 5. – 6. november er det barmarksamling på Asker videregående med morsom, slitsom og variert aktivitet, kyndig og vennlig ledet av Harald, Anne-Marit og Troels.

Skitreninger

Vi starter sesongen med klubbtur til Trysil. Det kommer informasjon om dette om ikke så lenge.

Når vinteren endelig er her, starter vi skitrening i Vardåsen. Vi fortsetter med samme opplegg som tidligere, med trening tirsdager og torsdager. Barnetreningen blir torsdager. Det blir en regionsamling i Vardåsen 21. januar.

Toppturer

gaustatoppentoppturI år etablerer vi en toppturgruppe. Det blir trening, informasjon om muligheter og utstyr i Vardåsen i forbindelse med den vanlige treningen. Litt stusselig å bare gå opp og ned Vardåsen (selv om utsikten er fantastisk fra toppen), så vi skal på (minst) to toppturer til vinteren. Den første går til Gaustatoppen i slutten av januar. Her skal alle kunne være med uansett alder og erfaring. Vi har leid en hytte, så dette blir sosialt også! Litt senere på vinteren blir det tur til Sogn og Fjordane – mer detaljer kommer senere. Det vil også bli toppturer på Alt på ett par ski-helgen.

Alt på ett par ski

kitingSelvfølgelig blir det også i år arrangert Alt på ett par ski på Rauland. I år er datoen 31. mars til 2. april, og vi følger samme opplegg som i fjor. Det vil si toppturer, jibbing i parken, kiting på vannet, crusing i bakken, eller andre ting vi kan gjøre på ett par ski.

NorgesCup og NM

vardasenHagahogget vil også i år arrangere NM i Sprint og NM i Parallell. Helgen dere må holde av er 10. – 12. februar. Dette er også Mikkel Gunnerøds Minnerenn. Ellers blir det reise til Gålå, Bjorli, Hurdal og Filejell for de som skal delta på alle årets renn. Terminliste ligger nederst i denne artikkelen.

Oversikt over det som skjer

Her kommer en oversikt over alle aktiviteter denne sesongen. Skriv ut og heng opp:)

19.11, Innlevering av ski og preppedugnad, Vardåsen
5.11 – 6.11, Breddesamling barmark, Asker
2.12 – 4.12, Klubbtur/breddesamling, Trysil
17.12 – 18.12, NC Bakketelemark, Gålå
7.1 – 8.1, NC Bakketelemark, Hurdal
14.1 – 15.1, NM/NC Bakketelemark, Bjorli
21.1, Breddesamling, Vardåsen
28.1 – 29.1, Topptur, Gaustatoppen
2.2, Regionrenn, Vardåsen
11.2 – 12.2, NM Bakketelemark, Vardåsen
25.2, Alperittet – NC Fjelltelemark, Stranda
9.3, Regionrenn, Vardåsen eller Oslo
11.3 – 12.3, Topptur, Sogn og Fjordane (?)
23.3, Klubbrenn, Vardåsen
25.3 – 26.3, NC Bakketelemark/klubbtur, Filefjell
1.2, Skarvenrittet – NC Fjelltelemark, Åndalsnes/Skorgen
31.1 – 2.2, Alt på ett par ski, Rauland
22.4, Galdhøpiggrennet – NM Fjelltelemark

Leave a reply